Velikonoční dílna ve Školním klubu

Před velikonočními svátky se ve školním klubu otevřela vrátka pro šikovné ruce, tentokrát na téma „Velikonoční kraslice zdobená krepovým provázkem". Každý, kdo tento den přišel tvořit do školního, dostal vyfouklé vejce, krepový papír a tekuté lepidlo.

Děti měly za úkol vystřihnout asi centimetrový proužek krepového papíru a opatrně ho nakroutit do provázku. Poté postupně natíraly kraslici tekutým lepidlem a omotávaly vyrobeným provázkem. Každý si mohl vybrat barvy provázků, jaké chtěl.

Opět musím děti pochválit za jejich trpělivost, zručnost, a že si tvořivé odpoledne užily. Jako vždy si své výrobky všechny děti odnášely domů.

Simona Marková, vychovatelka ve Školním klubu

 

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.

Kavárna pro rodiče

Mateřská škola - žlutá budova přízemí

Odborné setkání pro rodiče předškolních dětí. Téma: zdravé svačiny pro předškoláky a malé školáky. Přednese Pavlína Matysová Dis., nutriční terapeut.

Interaktivní představení

mateřská škola

Interaktivní představení v mateřské škole Ze života včel.