V Botanické zahradě

Letošní školní rok je tak trochu jiný. Plány, co vše se bude podnikat se školní družinou, vzaly brzy za své. Přišla první, druhá a třetí vlna koronaviru a s ní epidemiologická opatření. Všichni jsme se moc těšili, až opatření pominou a budeme moci uskutečnit alespoň něco z letošních plánů.

Druháčci se, na druhý pokus, kvůli nepřízni počasí, vypravili do Botanické zahrady v Troji. Deštníky jsme měli sice v pohotovosti, ale nakonec jsme je užili jen na malou chvilku pro májový deštík. S fotoaparáty či mobily se děti vydávaly k jednotlivým krásně kvetoucím rostlinám. V dolní části zahrady se pak rozdělily do 5 detektivních skupin a pátraly po správných odpovědích k úkolům zobrazených na tajné mapce. Téměř jako vždy, se všichni těšili, až si budou moci nakoupit drobné suvenýry či občerstvení dle vlastního výběru. A že se na chvilku rozpršelo, nikomu nevadilo, protože to už jsme seděli v autobusu na cestě domů.

Tak snad vše bude zas jak má. Do konce školního roku bychom rádi ještě zavítali do zoologické zahrady, podívali se do leteckého muzea ve Kbelích a pozvali jsme si divadlo k nám do školy……

Kalendář akcí

Výuka plavání

Lagoon Letňany

Výuka plavání - třída Koťata. 

Výlet parníkem po Vltavě

Praha

Dopolední akce třídy Slůňata. Výletní projížďka parníkem po Vltavě.

Návštěva Hvězdárny Ďáblice

Hvězdárna Ďáblice

Akce třídy Motýlci. Prohlídka hvězdárny, promítání pohádky "Odkud svítí sluníčko".