Úprava organizace výuky

Vážení rodiče,

z důvodu velké nemocnosti pedagogů školy, s přihlédnutím na vývoj epidemiologické situace jsem rozhodl o úpravách v režimu vyučovacího procesu takto:

Ve čtvrtek 21. října bude probíhat vyučování ve třídě celý den pod vedením třídního učitele, případně někoho, kdo ho zastoupí. Tito učitelé si nachystají program, který může zahrnovat i jiné výchovně vzdělávací aktivity, než jsou stanovené obvyklým rozvrhem hodin. Žáci si přesto vezmou věci na výuku podle rozvrhem daných předmětů nebo dle pokynů daného vyučujícího.

Výuka na 1. stupni bude probíhat od 1. do 4. vyučovací hodiny, na 2. stupni od 1. do 5. vyučovací hodiny s harmonogramem výdeje oběda pro jednotlivé třídy. Pro děti přihlášené do školní družiny naváže program ŠD.

Je důležité, aby si žáci odnášeli veškeré důležité školní potřeby a pomůcky vždy po vyučování s sebou domů.

V pátek 22. října

Výuka na 1. stupni bude probíhat od 1. do 4. vyučovací hodiny, na 2. stupni se uskuteční naplánovaný oborový den. Pro děti přihlášené do školní družiny naváže program ŠD.

Online výuka třídy 5.B je organizována dle domluveného.

Na pondělí 25. října a na úterý 26. října 2021 vyhlašuji volný den, tzv. ředitelské volno, pro výše uvedené organizační a epidemiologické okolnosti.

V tento den tedy žáci nepůjdou vůbec do školy, zrušen je provoz školní jídelny (strávníkům budou obědy odhlášeny centrálně vedoucí ŠJ), školní družiny, školního klubu a zrušeny jsou všechny zájmové kroužky pro děti.

Nájmy smluvních organizací pro dospělé zůstávají zachovány. Provoz ZUŠ Taussigova rovněž neomezujeme.

Provoz mateřské školy zůstává bez omezení.

Připomínám, že na tyto dny navazují ve dnech středa 27. října 2021 – pátek 29. října 2021 dny podzimních prázdnin a státního svátku.

Vážení rodiče,

víme, že toto opatření je pro nás všechny citlivé, ale spoléháme na Vaše porozumění a součinnost.

 

V Praze-Ďáblicích 20. října 2021

Mgr. Josef Buchal, ředitel školy

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.

Kavárna pro rodiče

Mateřská škola - žlutá budova přízemí

Odborné setkání pro rodiče předškolních dětí. Téma: zdravé svačiny pro předškoláky a malé školáky. Přednese Pavlína Matysová Dis., nutriční terapeut.

Interaktivní představení

mateřská škola

Interaktivní představení v mateřské škole Ze života včel.