Provoz školy od 17. 5. 2021

Vážení rodiče, milí žáci,

na základě aktuálních vládních opatření je provoz základní a mateřské školy od pondělí 17. května 2021 v plném bezrotačním režimu pro všechny žáky a děti. Výuka probíhá dle standardního rozvrhu (zveřejněn v systému Bakaláří, stejně tak i suplování).

Testování žáků ZŠ bude probíhat 1x týdně v pondělí, případně první den při příchodu žáka do školy v daném týdnu. Nyní bude škola pokračovat v testování zavedenými neinvazivními samoodoběrovými antigenními testy, a to hlavně s ohledem na zkušenost žáků s těmito testy a jednodušší organizační a personální zajištění.

Výuka žáků 2. tříd probíhá v budově MŠ (stejně jako tomu bylo dříve).

Pondělní příchod žáků do školy a provoz školní družiny:

Provoz školní družiny je ve standardním režimu.

Žáci, kteří navštěvují ranní družinu, jsou testováni v rámci jejího ranního provozu.

Ostatní žáci budou otestování na začátku první vyučovací hodiny, příchod pro tyto žáky je nastaven standardně, tj. v čase 7.40-8 hodin.

Provoz školní jídelny

Strávníci, kteří mají v systému strava.cz dostatečný obnos, mají obědy automaticky přihlášeny. Tato informace je sdělená vedoucí školní jídelny prostřednictvím systému strava.cz.

Josef Buchal, Tomáš Novotný, David Pařík, Vlasta Poláčková (vedení školy)

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.

Kavárna pro rodiče

Mateřská škola - žlutá budova přízemí

Odborné setkání pro rodiče předškolních dětí. Téma: zdravé svačiny pro předškoláky a malé školáky. Přednese Pavlína Matysová Dis., nutriční terapeut.

Interaktivní představení

mateřská škola

Interaktivní představení v mateřské škole Ze života včel.