Projekt EDISON 2019

Na naší škole proběhl v týdnu od 25. do 29. listopadu 2019 už  třetí ročník projektu EDISON. Navštívili nás studenti Lara z Brazílie, Chloe z Číny, Nona z Gruzie, Arpit z Indie, Vishnu z Malajsie, Jorge z Mexika, Olya z Ruska a Melih z Turecka. Velký dík patří rodičům našich žáků, kteří tyto studenty ubytovali a paní učitelce Rumlové, která ubytovala rovnou dva.

Studentům se pobyt velmi líbil, oceňovali vřelé přijetí a příjemnou atmosféru. Z vybavení školy byli přímo u vytržení, ani nechtěli věřit, že není soukromá. Naši žáci jim přišli pozorní, všímaví a vstřícní.

V hodinách se jim moc líbilo a vítali pomoc od žáků, kteří je doprovázeli. Jídlo ve školní jídelně jim chutnalo moc. Říkali, že je to celkově nejlepší škola, na které byli. Takže děkujeme moc všem, kteří k této pohodě a dobrému jménu naší školy přispěli.

Všichni jsme měli možnost dozvědět se opět něco nového a popovídat si. Věříme, že příští rok přivítáme další studenty z projektu EDISON ještě srdečněji, připravíme pro ně zajímavé akce a třeba i něco dobrého nejen ve školní jídelně.

 

Mgr. Tamas Bessko

Mgr. Zdeňka Rumlová

 

 

 

 

Kalendář akcí