Návštěva z FZŠ Táborská

Ve čtvrtek 28. listopadu naši školu navštívil pan ředitel z FZŠ Táborská s žáky, kteří si vybrali jeho oborovou skupinu týkající se školství. Sešli jsme se v salonku, kde jsme se vzájemně krátce představili a začali prohlídku. Nejprve jsme se vydali na střechu dvorany, kde náš pan ředitel představil ďáblickou školu z hlediska stavebního. Další zastavení bylo ve venkovní botanické učebně s výhledem na Ďáblice. Odtamtud jsme postupně scházeli budovou dolů a zastavovali se v některých třídách, v tělocvičně, ředitelně, sborovně, u respiria, pingpongového stolu, ve třídách školního klubu a družiny, v knihovně a u jídelny.

Prohlídku školy jsme završili v salonku, kde jsme si promítli prezentaci představující zejména program naší školy a různé akce, které realizujeme a kterých se účastníme. Díky paním kuchařkám jsme mohli při

Na závěr setkání se nás mohli žáci z nuselské školy ptát na různé věci, které je zajímaly. Snažili jsme se jim co nejlépe odpovídat. Díky naším paním kuchařkám jsme mohli při diskuzi zakousnout i něco dobrého.

Amélie Zítková, žákyně  VIII.B, členka Školní žákovské rady

Kalendář akcí

Den Země

zahrada MŠ

Den Země proběhne v zahradě mateřské školy. Hry, soutěže, divadelní představení pro děti.