Malí čtou velkým

Společnou hodinu nad knihami opět prožili naši šesťáci a prvňáci. Tentokrát však čtenáři byly nejmenší děti a pozornými  posluchači se stali žáci z 6. tříd.  Program jsme realizovali v pondělí 18. června pro 1.B a v pátek 22. června pro 1.A. Každý šesťák si vybral jednoho prvňáka a poslouchal, jak čte. Prvňáčci se opravdu snažili, někteří měli možná trochu i trému.

Následně paní učitelka Koudelková provedla slavnostní pasování na čtenáře a každý šesťák dal „svému“ svěřenci placku jako potvrzení o tom, že je skutečně dobrým čtenářem.

Velké poděkování patří paní učitelce Olze Koudelkové, která celý program vymyslela a organizovala a také oběma paním učitelkám v 1. třídách – Nadě Frankové a Julii Martaskové za to, jak naše prvňáky dobře připravily a probudily v nich zájem o čtení.

Mgr. Tomáš Novotný, zástupce ředitele

Kalendář akcí

Autodráha v MŠ

mateřská škola

Ve středu dopoledne budeme mít v mateřské škole postavenou autodráhu. Děti si mohou zajezdit a zazávodit. Vystřídají se všechny třídy.  

Jarní Akademie MŠ

Sál Obecního domu MČ Ďáblice

Srdečně zveme rodiče na vystoupení dětí z MŠ. 

Celodenní výlet Mirakulum

Mirakulum Milovice

Celodenní výlet tříd Ptáčci a Slůňata. Dopolední a odpolední svačiny s sebou, oběd je zajištěn na místě. Vstupné do parku je 299/osobu, cena za dopravu bude rozpočítána podle počtu zúčastněných dětí. 

Zdravě s Papájou

Třída Broučci

Třídní akce Broučků. Workshop Zdravě s Papájou - výroba waflí, ovocného sorbetu.