Lednová tvůrčí dílna - Zimní sovička

Zima je dlouhá nejen pro nás lidi, ale také pro zvířátka, která se těší na jaro stejně jako my.

Vzhledem k epidemiologickým opatřením jsou prezenčně ve škole nyní přítomni pouze žáci 1. a 2. tříd.   A jelikož a v této složité době Covidové se nesmějí ani děti jednotlivých ročníků míchat mezi sebou, přišel tentokrát tedy školní klub za dětmi do družinových tříd hned dvakrát. Nejprve si naši tvořivou, dílnu nyní na téma - Zimní sovička, vyzkoušeli prvňáčci a následující týden druháčci, kteří navštěvují školní družinu.

Děti byly jako vždy nadšené. Téměř po dvou hodinách lepení, práce s vatou a dokončování své sovičky, jejímž základem byla borovicová šiška, mohou být všichni zúčastnění pyšní. Jako již tradičně si každý pyšně odnášel svůj výrobek domů a přemýšlel, co se bude za měsíc v dílničce vyrábět.

Kalendář akcí

Autodráha v MŠ

mateřská škola

Ve středu dopoledne budeme mít v mateřské škole postavenou autodráhu. Děti si mohou zajezdit a zazávodit. Vystřídají se všechny třídy.  

Jarní Akademie MŠ

Sál Obecního domu MČ Ďáblice

Srdečně zveme rodiče na vystoupení dětí z MŠ. 

Celodenní výlet Mirakulum

Mirakulum Milovice

Celodenní výlet tříd Ptáčci a Slůňata. Dopolední a odpolední svačiny s sebou, oběd je zajištěn na místě. Vstupné do parku je 299/osobu, cena za dopravu bude rozpočítána podle počtu zúčastněných dětí. 

Zdravě s Papájou

Třída Broučci

Třídní akce Broučků. Workshop Zdravě s Papájou - výroba waflí, ovocného sorbetu.