Eco fashion show

Ve čtvrtek 14. června se konala v naší škole Eco fashion show. Jde o módní přehlídku, kdy si účastníci vytvoří svépomocí modely z různého recyklovatelného materiálu, například z kartonu, igelitových pytlů na odpadky, PET lahví, roliček od toaletního papíru atd.

Na modelech byla patrná fantazie i tvůrčí schopnost předvádějících. Do akce se zapojilo i šest učitelek, které si taktéž vlastnoručně vyrobily šaty. Sklidily za to od žáků veliký obdiv.

Podstatou akce bylo zvýšit povědomí o ekologii a recyklaci, užít si netradiční tvořivou práci při vytváření kostýmů a v neposlední řadě si i užít legraci.

Obecenstvo vytvořila doslova celá škola. Jako intermezzo vystoupily se svým zpěvem Deniska Žežulková a Kačka Přibáňová. V publiku seděli i zahraniční studenti projektu Edison a i oni zaplněné dvoraně školy společně zazpívali. Celá akce se moc líbila a všichni modelové, modelky i zpěvačky sklidili zasloužený potlesk. Všem mnohokrát děkujeme, že překonali svůj ostych a přispěli svým velkým dílem k úspěchu celé akce!

Akce se vydařila a příští rok se může konat další ročník. Zároveň doufáme, že se nám podařilo nalákat další modely a modelky a přehlídka bude tak ještě velkolepější než letos.

Mgr. Jiří Zeman, Mgr. Lenka Zrzavá

Kalendář akcí

Edukační koncert

KD Ládví

Edukační koncert v KD Ládví, shlédnutí koncertu Pražské filharmonie. Akce pro předškolní děti ze třídy Motýlci, Tuleni, Slůňata.

Den Země

zahrada MŠ

Den Země proběhne v zahradě mateřské školy. Hry, soutěže, divadelní představení pro děti.