Den učitelů 2023

V úterý 28. března 2023 jsme v naší škole tradičně oslavili Den učitelů. Ve spolupráci se Spolkem Parkán si členové Školní žákovské rady připravili pro své pedagogy řadu stanovišť s nejrůznějšími aktivitami od poznávání chutí, přes všelijaké hlavolamy, práci s mapou až po orientaci v pohádkách.

Hlavní část program se uskutečnila ve dvoraně základní školy od 7 do 8.30 hodin. Předsedkyně Školní žákovské rady a vedení Spolku Parkán zde vítali přicházející pedagogy mátou, respektive meduňkou a dárkem v podobě ekologické tašky s textem a logem školy. Jako v předchozích letech i letos mohli učitelé ochutnat leccos dobrého a začít tak pracovní den příjemným zpestřením. O servis pohoštění se významně postarali žáci 9. tříd.

V průběhu dopoledne ještě vedení Školní žákovské rady a Spolku Parkán navštívilo s dárky pedagogy v mateřské škole a později jsme obdarovali též paní vychovatelky ve školní družině.

Všem organizátorům a spolupracovníkům za pomoc děkujeme a věříme, že učitelé a další pedagogové si svůj letošní den náležitě užili.

Mgr. Tomáš Novotný, zástupce ředitele školy

 

Kalendář akcí

Výchovný koncert KD Ládví

KD Ládví

Výchovný koncert pro předškolní děti ze tříd Motýlci, Tuleni, Ptáčci a Slůňata v KD Ládví. Příchod dětí do mateřské školy do 8 hodin.

Výuka plavání

Lagoon Letňany

Výuka plavání - třída Koťata. 

Návštěva Hvězdárny Ďáblice

Hvězdárna Ďáblice

Akce třídy Motýlci. Prohlídka hvězdárny, promítání pohádky "Odkud svítí sluníčko".