Barevná družina

V rámci „Barevné družiny“ mezi sebou soutěží jednotlivá oddělení školní družiny a školního klubu, zpravidla poslední středu v měsíci, o barvu. Vítězem bleskové soutěže se stává oddělení, které má co nejvíce kusů oblečení a doplňků dané barvy na sobě. Pro září to byla fialová barva.

Nejvíce se asi těšili prvňáčci, protože pro ně to bylo poprvé, co něco společně podnikali s ostatními kamarády z družiny. V každém oddělení se snažili, aby právě oni byli tím vítězem. 2.B se tento den vypravila za poznáním do ZOO Zelčín, a tak všechny vychovatele mile překvapilo, když paní asistentka poslala „fialovou fotografii“ přímo z výletu.

A jak to dopadlo? Vítězem se stalo oddělení prvňáčků. Některým se povedlo mít na sobě i 14 kousků ve fialové barvě. Všichni účastníci byli odměněni malou sladkostí. Uvidíme, které oddělení zvítězí v říjnové soutěži, to bude na pořadu barva oranžová.

Vlasta Poláčková, vedoucí ŠD-ŠK

 

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.