Atletické závody

První červnový týden se nesl ve sportovním duchu, uskutečnily se totiž školní atletické závody. Dne 4. 6. 2019 pro 5.-9. ročník a 7. 6. 2019 pro 1.-4. ročník. Soutěžilo se v mnoha atletických disciplínách, kupříkladu ve skoku dalekém z místa, hodu kriketovým míčkem, vrhu koulí pro 8. a 9. ročník, sprintu na 60 metrů a vytrvalostním běhu na 300, 600 a 900 metrů dle jednotlivých věkových kategorií. V jednotlivých disciplínách byli v každé kategorii obdařeni první tři závodníci medailí a diplomem, přičemž vítěz byl navíc dekorován květinou v podobě ananasu.

Jako tomu bylo v předchozím ročníku, počasí se opět vydařilo, a děti se tak mohly ochladit na travnatém hřišti pomocí zavlažovacího systému a též pro ně bylo k dispozici občerstvení v kiosku.

Závěrem bych chtěla poděkovat všem účastníkům a spoluorganizátorům závodů a především pogratulovat vítězům. Do následujícího ročníku přejeme mnoho sportovních úspěchů.

 

Kalendář akcí

Ukázka fléten

mateřská škola - třída Broučci

Dopolední akce třídy Broučci. Ukázka různých druhů fléten a hra na ně, předvede paní učitelka Marie Buchalová.

Edukační koncert

KD Ládví

Edukační koncert v KD Ládví, shlédnutí koncertu Pražské filharmonie. Akce pro předškolní děti ze třídy Motýlci, Tuleni, Slůňata.