Trvající mimořádné opatření

Vážení rodiče, milí žáci,

máme za sebou první dva týdny domácího vzdělávání. S ohledem na vývoj situace, s odkazem na pondělní brífink ministra školství (23. 3.), v očekávání, že školy zůstanou zavřeny ještě po několik příštích týdnů, potřebujeme v pedagogickém sboru v příštích dvou až třech dnech vyhodnotit dosavadní způsob a organizaci domácího vzdělávání, abychom společně zvládli co nejefektivněji náhradní formu vzdělávání.

S pedagogickým sborem usilujeme o to, aby vaše vzdělávání v této nestandardní a náročné době probíhalo rozumně, bylo efektivní a plnilo svůj účel.

Předejte nám, prosím, během úterý 24. března 2020 prostřednictvím třídních učitelů zpětnou vazbu z dosavadního průběhu domácího vzdělávání – co probíhá příznivě, co se daří, co dělá naopak vašim dětem problémy (v pochopení, vypracování,…), jaké zkušenosti vnímají rodiče (dobré – problematické), doporučení, prosby ke škole, pedagogům.

Po vyhodnocení Vašich „společných“ poznatků zachováme – upravíme dosavadní režim a organizaci domácího vzdělávání.

Obdobně upravíme školní plán pro zbývající část školního roku, o čemž vás budeme následně informovat

Vážení rodiče, milí žáci,

s ohledem na složitou předvídatelnost (spíše nepředvídatelnost) současné situace nevylučujeme další možné změny, úpravy, rozhodnutí.

Vážení rodiče, děkujeme za dosavadní spolupráci, milí žáci, společně to zvládneme.

Za pedagogy školy

Josef Buchal, ředitel

Kalendář akcí

Ukázka fléten

mateřská škola - třída Broučci

Dopolední akce třídy Broučci. Ukázka různých druhů fléten a hra na ně, předvede paní učitelka Marie Buchalová.

Edukační koncert

KD Ládví

Edukační koncert v KD Ládví, shlédnutí koncertu Pražské filharmonie. Akce pro předškolní děti ze třídy Motýlci, Tuleni, Slůňata.