Poslední týden školního roku 2017/2018

V týdnu od 25. do 29. června jsme se ve škole věnovali vyhodnocení uplynulého školního roky, třídní učitelé zrealizovali se svými žáky výlety na nejrůznější místa a věnovali se závěrečným organizačním pracím.

Během tzv. Dnů třídy navštívili naši žáci např. Hvězdárnu Ďáblice, Ďáblický háj, Pražský hrad, Lom Mušlovka, Vyšehrad, pražskou ZOO a botanickou zahradu, Vyšehrad, řeku Sázavu, JumpArenu, Lovoš v Českém středohoří, Koněpruské jeskyně, Národní zemědělské muzeum i Berlín.

Ve středu 27. června se celá škola v průběhu dopoledne sešla na rynku u lípy, kde poděkování a květinu za celoroční náročnou práci nejen z rukou pana ředitele a zástupkyní Spolku Parkán, ale i od pana starosty dostali všichni pracovníci.

Ve čtvrtek 28. června se uskutečnil Společenský večer žáků 9. ročníku a některých osmáků ve dvoraně školy, kterým byly za přítomnosti některých rodičů předány diplomy za kvalitní zpracování a prezentování ročníkových oborových prací. Těší nás, že velká většina žáků k těmto pracím přistoupila velmi zodpovědně.

Vyvrcholení školního roku přišlo 29. června, kdy děti obdržely vysvědčení a pro žáky 9. třídy nastal čas posledního zvonění, které symbolicky ukončilo jejich docházku do ďáblické základní školy. Průvodem celou školní budovou je vyprovodili prvňáci až do školní jídelny, kde byl připraven slavnostní oběd. Paní kuchařky připravily výborné menu. Tabuli a servis perfektně připravili a zrealizovali žáci 8. tříd pod vedením svých učitelů. Přípitek  se závěrečným poselstvím pronesli pan ředitel, paní učitelka Nosková a i samotní žáci.

Byl to dobrý a úspěšný rok..

Kalendář akcí