Koronavirus nás nezastaví

Přání všech dětí, rodičů, učitelů i vychovatelů po uplynulém školním roce bylo jasné. Přáli jsme si vyučovat ve škole, potkávat se tváří v tvář ve škole i ve školní družině a klubu, dohnat vše, co jsme zameškali, postupně plánovat i nějaké exkurze, výlety či divadelní představení. I tohle v loňském školním roce chybělo. Radovali jsme se jen chvíli.

V září se rozběhl provoz téměř standardně a na všech bylo vidět, jak jsme si navzájem chyběli. S družinou jsme ještě stačili zhlédnout podzimní představení Katky a Gabči u Vlny i absolvovat několik ozdravných pobytů v solné jeskyni.

Další změna nastala 18. 11. 2020, kdy se do školy vrátily jen první a druhé ročníky, tedy celkem čtyři třídy.

Výuka i veškerá činnost probíhala v rouškách. Je to nepříjemné, neboť pod rouškou nevidíte výrazy obličeje a někdy je i špatně rozumět. Ale přesto jsme už trochu věděli, jak na to. A že nám to jde a život se pro nás ve škole ani v družině nezastavil je vidět na fotografiích z naší činnosti. Poslední pátek před vánočními prázdninami jsme se mohli potěšit z vánočních dárků, nových her a hraček pro školní družinu, které na nás pod školním stromečkem čekaly.

Přejeme v novém roce pevné zdraví všem a doufáme, že se budeme moci učit a potkávat ve škole i školní družině co nejvíce dní!

Vychovatelé ŠD

Kalendář akcí

Pizzerie - Motýlci

Pizzerie Krakov

Návštěva pizzerie, výroba pizzy. Návrat do MŠ na oběd.

Pečení Broučci

mateřská škola

Dopolední akce třídy Broučci. Pečení a zdobení lineckého cukroví na Den Země.