Klub mladých diváků - představení Škola žen

Poslední představení KMD pro letošní školní rok nás rozesmálo a pobavilo. Zhlédli  jsme  hru Škola žen v Divadle na Vinohradech, a tak ji můžeme doporučit všem, kteří mají rádi humor.  Stručný děj popsal Daniel Krauz ze šesté třídy. 

Jeden muž jménem Arnolf chtěl hloupou ženu, aby si ji mohl vychovat. Ale nečekal, že jeho kamarád Horác potká tu samou dívku a oslní ji. A tak je naštvaný a vymýšlí plány, jak se Horáce zbavit. Nakonec se ukáže, že Horácův otec přivedl ženu, se kterou se má Horác oženit a je to právě Anežka, Arnolfova schovanka. Arnolf se musí Anežky vzdát a tím končí jeho Škola žen.

V letošním školním roce chodili do divadel žáci 6. až 9. tříd, někteří už pokračovali z minulých let. Navštívili  jsme jak malá divadla, třeba Divadlo Na Prádle, tak tzv. kamenná jako je Divadlo na Vinohradech,  slyšeli jsme muzikál v Divadle Broadway, viděli zpracování románově předlohy ve hře Želary. Starší žáci už věděli, co je čeká a natěšeně očekávali další představení, mladší žáci se přidali letos, ale už se také těší na příští rok.

Mgr. Jitka Stoklasová

Kalendář akcí

Pizzerie - Motýlci

Pizzerie Krakov

Návštěva pizzerie, výroba pizzy. Návrat do MŠ na oběd.